Νέα ενημέρωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-21

Σύμφωνα με τη νεότερη εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ, η οποία εστάλη στο σχολείο την Παρασκευή 11/9/2020, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 08:15 και θα παραμείνουν σε αυτό έως το τέλος του αγιασμού, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12:00 παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών/τριών κι εκπαιδευτικών. Παρακαλούμε για την έγκαιρη παραλαβή των παιδιών μετά το πέρας του αγιασμού.

Την ημέρα αυτή τα παιδιά θα παραλάβουν τα βιβλία τους, θα διανεμηθούν οι μάσκες και θα δοθούν οδηγίες για τη χρήση της, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και εδώ.

Επίσης, την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των μαθητών με τα λεωφορεία της Περιφέρειας Αττικής, για την έναρξη της οποίας θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Το Ολοήμερο πρόγραμμα, για τα παιδιά που έχουν εγγραφεί σε αυτό, θα ξεκινήσει από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020. Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία του Ολοημέρου θα βρείτε εδώ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας από εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και συνοδούς στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου είναι υποχρεωτική.

 

Πρόσθετες πληροφορίες