6 Μαρτίου 2024, Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας, 2024

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο δράσεις, κατασκευές κι ομιλίες με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο.

Την ώρα του μαθήματος της Μουσικής τα παιδιά του τμήματος Δ3 μαζί με τη δασκάλα τους και την εκπαιδευτικό της Μουσικής αποφάσισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού απεικονίζοντας πάνω σε μπαλόνια τα συναισθήματα που νιώθει το παιδί που πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Δημιούργησαν πολύχρωμες καρτέλες με τη μορφή "χεριού" κι έγραψαν συνθήματα πάνω σε αυτές κατά της βίας. Η δασκάλα του τμήματος διάβασε ένα βιβλίο κατά της βίας στο σχολείο. Στη συνέχεια τα παιδιά κατέβηκαν στο προαύλιο και φωνάζοντας το σύνθημα "Σπάω τη σιωπή, σπάζοντας μπαλόνια".spase_th_siwph_2_2024.jpg

spase th siwph 6 2024

Η Γ΄τάξη κατασκεύασε έναν άνθρωπο πάνω στον οποίο κόλλησε συνθήματα κατά της βίας στο σχολείο.  Στη συνέχεια οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Γ τάξης συνοδεία των εκπαιδευτικών πήγαν στο προαύλιο του Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου κι έσπασαν μπαλόνια φωνάζοντας "Σπάω τη σιωπή, σπάζοντας μπαλόνια"!

heirotexnies 2024

anthrwpoi C taksh

spase th siwph 2024

mila twra 2024

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Α΄τάξης έσπασαν τα δικά τους μπαλόνια στο προαύλιο του σχολείου.

spase th siwph A1 2024

spase th siwph A2 2024

Τα παιδιά της Ε΄τάξης κατασκεύασαν πανό με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού των Εικαστικών.

spase th siwph pano 2024

Τα παιδιά της Ε΄τάξης έγραψαν στίχους κατά της Σχολικής Βίας με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού της Μουσικής.

stixoi tragoudiou 2024

 

 

 

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες