Έναρξη σχολικής χρονιάς - αγιασμός 2020

Αγαπητοί γονείς.

Σας εκφράζουμε τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία, καλή πρόοδο στα παιδιά κι επιτυχία στους προσωπικούς σας στόχους.

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κι ώρα 11:55 π.μ παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών κι εκπαιδευτικών στον αύλειο χώρο του σχολείου. Παρακαλούμε οι μαθητές/τριες να προσέλθουν στο σχολείο  υποχρεωτικά με μάσκες και χωρίς συνοδεία. Οι μαθητές/τριες θα παραλαμβάνονται από τους/τις δασκάλους/ες τους και θα οδηγούνται στις αίθουσές τους.

Στην αυλή του σχολείου θα παραμείνουν μόνο οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης με τις δασκάλες τους.

Οι γονείς θα περιμένουν έξω από το σχολείο χωρίς να συγχρωτίζονται και θα παραλάβουν τα παιδιά αμέσως μετά το πέρας του αγιασμού.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων στον χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

Την ημέρα του αγιασμού δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των παιδιών με τα λεωφορεία της Περιφέρειας Αττικής.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 θα δοθούν στα παιδιά τα βιβλία και το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τόσο στο πρωϊνό όσο και στο Ολοήμερο πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς δεν θα πραγματοποιείται η συγκέντρωση των μαθητών/τριών στον αύλειο χώρο του σχολείου πριν την έναρξη του ωρολόγιου προγράμματος κι η καθιερωμένη διαδικασία θα πραγματοποιείται εντός των σχολικών αιθουσών. 

Παρακαλούμε τόσο για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών (08:00-08:15) στο σχολείο όσο και για την έγκαιρη παραλαβή τους κατά το σχόλασμα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς, τους/τις μαθητές/τριες και τους/τις συνοδούς.

Στον χώρο του σχολείου δεν θα μπορεί να εισέρχεται κανείς χωρίς μάσκα.

5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Πρόσθετες πληροφορίες